Országos U12-es Bajnokság, 
Észak-Keleti csoport, 23. forduló

Diósgyőri VTK - Nyíregyháza Spartacus 5-0 (2-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Görzsöny Péter. 
Diósgyőri VTK: Jánosik B. - Kapitány Z., Schwak B., Farkas D., Nagy B., Ködmön D., Szabó D., Bagoly B., Mester Z. Csere: Espán E., Lázár N., Kuznyecov D., Juhász M., Séra D., A. Pashaev, Meggyesfalvi T. Vezetőedző: Kocsis Nándor. 
Nyíregyháza Spartacus: Ágoston Á. - Spekker B., Torresan P., Tamás N., Kovács Á., Czidor Z., Sipos Á., Barta R., Varga Á. Csere: Papp G., Szabó D., Hatházi N., Nagy G., Fodor N., Prodán A., Bukovinszki G. Vezetőedző: Benkő Balázs. 

Sárga lap: Szabó D. a 10., Kovács Á. az 57., Farkas D. a 77. percben. 
Gólszerző: Mester Z. (1-0) a 6., Mester Z. (2-0) a 10., Séra D. (3-0) az 55., Szabó D. (4-0) a 63., Séra D. (5-0) a 79. percben. 

Kocsis Nándor: - A csapat szinte tökéletesen megvalósította, amit kértünk tőlük. Csapatként és egyénileg is remek teljesítményt nyújtottunk. Ez annak a tükrében még értékesebb, hogy egy nagyon szervezett, és jól felkészített vendég csapattal találkoztunk. Amiben talán van egy kis hiányérzet bennünk, hogy a kapu előtt nem mindig hoztunk jó döntést, de ez mit sem von le a teljesítményünkből. További sok sikert a szimpatikusan játszó Nyíregyházának!