Az első videót munkatársaink 2011. december 6-án töltötték fel. Az azóta eltelt több mint három év alatt csaknem négyszáz videót publikáltunk, amelyek nézettsége napról-napra nő. A hivatalos YouTube csatornán megtalálhatóak az edzői értékelések, a sajtótájékoztatók, a DVTK TV zenés videói, interjúk és egyéb kisfilmek, de szurkolóink körében nagyon népszerűek azon mérkőzések összefoglalói is, amelyeket a televízió nem közvetített.

Az internetet napi szinten használó szurkolóink már jól tudják, hogy klubunk régóta jelen van a népszerű közösségi oldalakon is. A hivatalos honlap (decemberben több mint félszázezer felhasználó a Google Analytics statisztikája szerint), a hivatalos facebook oldal (52 674 kedvelő), a hivatalos twitter csatorna (1923 követő) után némi tesztüzemet követően nemrég hivatalosan is elindult a DVTK Instagram csatornája is DVTKinstagram néven (a cikk írásának pillanatában 492 követővel).

Köszönjük, hogy a közösségi oldalak mellett már több mint ezerötszázan követnek minket a legnépszerűbb videómegosztó portálon is.

A hivatalos YouTube csatorna elérhetősége: www.youtube.com/c/DVTKtv

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!