- A DVTK labdarúgó csapatának jó szereplése és a klub hazai mérkőzéseire nyáron megállapított rendkívül kedvező jegy és bérletárak együtt azt eredményezték, hogy az eddigi hét hazai mérkőzést összesítve jelenleg 8098 fő a DVTK Stadion őszi átlagnézőszáma - nyilatkozta dr. Világi Péter. - Bizonyára mindenki emlékszik rá, hogy rekordgyorsasággal elfogytak a szabad helyek a DVTK - FTC rangadóra, és akár két stadiont is meg tudtunk volna tölteni. Mivel tavasszal is hasonló érdeklődésre számítunk a Ferencváros, az Újpest, a Fehérvár vagy a Debrecen elleni rangadókon, az őszi tapasztalatok miatt a következő hetekben minden létező fórumon arra fogjuk biztatni a szurkolóinkat, hogy aki minden tavaszi rangadón a helyszínen szeretne szurkolni, nem a televízió előtt, az vásárolja meg a tavaszi bérletet, mert csak így tudja bebiztosítani a helyét a lelátón.

- Mivel az FTC elleni mérkőzés előtt a többlépcsős jegyértékesítés a klub vezetése és a szurkolói koordinációs iroda tagjai szerint is jól működött, és a bérleteseink is elégedettek voltak, hasonló lesz a menetrend tavasszal is, azaz először a bérleteseknek adjuk meg a lehetőséget a jegyvásárlásra, és valószínűleg nem csak a Ferencváros, hanem az Újpest, a Fehérvár és a Debrecen elleni rangadókon is. A klubnak minden szurkoló fontos, de továbbra is mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy a bérleteseink érezzék, mennyire hálásak vagyunk nekik azért, mert a szezon előtt, vagy a téli szünetben bizalmat szavaznak a csapatnak. Bérletesnek lenni jó, maga az érzés is más, amikor valaki bérletesként jár mérkőzésre, de számtalan kedvezmény is jár mellé, a DVTK Shopban és a DVTK Medical & Fájdalom Ambulancia szolgáltatásaiból kapott 10%-tól kezdve, a hazai ingyenes kupamérkőzésen át az edzőmeccsekig - zárta a DVTK kommunikációs igazgatója.

A DVTK 2023/2024-es tavaszi bérletárai

A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: J jobb-K-L-M-N-O-P-R szektor
Ultra szektor: F-G-H-I-J bal szektor
Nyugati oldal: C-D-E-X-Y-Z szektor
Vendégszektor: T-U szektor
VIP: A-B szektor

Bizonyos szektorokba (E, R, S, V, X, Y, Z) a DVTK nem árusít bérleteket és belépőjegyeket is csak abban az esetben, amennyiben - a biztonsági szempontokat is figyelembe véve - a többi szektor jegyfogyása indokoltá teszi.

A DVTK 2023/2024-es tavaszi mérkőzései

OTP Bank Liga 20. forduló

2024. február 11., vasárnap
14:45 Diósgyőri VTK - Újpest FC (Tv.: M4 Sport)

OTP Bank Liga 22. forduló

2024. február 24., szombat
15:00 Diósgyőri VTK - Fehérvár FC

MOL Magyar Kupa nyolcaddöntő

2024. február 27.,kedd
17:30 Diósgyőri VTK - Zalaegerszegi TE FC

OTP Bank Liga 23. forduló

2024. március 2., szombat
Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC

OTP Bank Liga 25. forduló

2024. március 16., szombat
Diósgyőri VTK - Paksi FC

OTP Bank Liga 27. forduló

2024. április 6., szombat
Diósgyőri VTK - Kisvárda Master Good

OTP Bank Liga 29. forduló

2024. április 20., szombat
Diósgyőri VTK - Debreceni VSC

OTP Bank Liga 30. forduló

2024. április 27., szombat
Diósgyőri VTK - Kecskeméti TE

OTP Bank Liga 32. forduló

2024. május 11., szombat
Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC

Fontos információk a tavaszi bérletekkel kapcsolatban:

  • A DVTK Shop pénztárai mellett egyszerűen, otthonról, sorban állás nélkül a jegy.dvtk.hu oldalon is meg lehet vásárolni a bérleteket.
  • A DVTK tavasszal 8 alkalommal játszhat bajnoki mérkőzést hazai pályán, a sorsolás ide kattintva böngészhető. A Debrecen, a Fehérvár, a Ferencváros és az Újpest elleni találkozók kiemelt minősítést kaptak, a többi mérkőzéseken a normál jegyárak érvényesek.
  • A tavaszi bérletek a DVTK - ZTE Mol Magyar Kupa-nyolcaddöntőt - és továbbjutás esetén - a további hazai kupameccseket is tartalmazzák. 
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
  • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek továbbra is 200 forintba, az éves bérletek pedig egységesen 3500 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik. A DVTK tavaszi és őszi gyerekbérletet nem értékesít.
  • A diákok és a nyugdíjasok az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket és bérleteket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött az ultrákkal együtt állva végig szurkolni a mérkőzéseket.
  • A DVTK adott szezonra érvényes bérlettel rendelkező labdarúgó bérletesei vásárláskor a vásárlás végösszegéből 10% kedvezményre jogosultak (az akciós termékek kivételével) a DVTK Shopban és 10 % kedvezménnyel vehetik igénybe a DVTK Medical & Fájdalom Ambulancia szolgáltatásait.
  • A DVTK Stadionban játszott edzőmeccseket a bérletesek külön jegy vásárlása nélkül nézhetik meg. Amennyiben a DVTK női labdarúgó csapata a DVTK Stadionban lép pályára, a mérkőzés a DVTK férfi labdarúgó bérletesei számára ingyenesen megtekinthető.