Az eredeti tervek szerint kedden két edzést is vezényelt volna a DVTK szakmai stábja, de keresztülhúzta számításukat az időjárás.

Már délelőtt úgy esett az eső, mintha dézsából öntenék és még viharos erejű szél is fújt, ezért Szivics Tomiszláv úgy döntött, hogy a vasárnapi mérkőzés tapasztalatainak kielemzése után nem viszik ki a csapatot a gyepre.

Délutánra sem javult sokat a helyzet, azonban a játékosok dolgozni jöttek az edzőtáborba, ezért a csapat kivonult a hotel kertjében található pályára. Már a rövid séta alatt is bőrig áztak, de még mielőtt átvették volna a stoplis cipőket, a közelben csapott le egy villám, így a játékosok és a stábtagok biztonsága érdekében azelőtt véget ért az edzés, mielőtt elkezdődött volna.

Maradt a konditerem, ahol egyénileg dolgozhatták meg izmaikat a játékosok.

Az esős napot arra használta fel a DVTK Tv stábja, hogy benézzen a masszőrök birodalmába.

Az időjárás-előrejelzés szerint szerda délig tart a csapadékos idő, ami biztosan nem húzza keresztül a DVTK programját, hiszen konditermi foglalkozás szerepel a programban.

Délutánra várhatóan eláll az eső és 17 órától már futballra alkalmas körülmények között játszhatja második törökországi felkészülési mérkőzését a DVTK az ukrán Csernomorec Odessza ellen.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!