Országos U17-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 20. forduló

Puskás Akadémia - Diósgyőri VTK 4-0 (3-0)

Felcsút, Pancho Aréna, Játékvezető: Köves Kristóf (Németh Boldizsár, Sarang Benjámin).
Puskás Akadémia: Bozó M. - Pál B., Cserkuti Zs., Mészáros B., Vitályos V., Kenéz K., Varga Zs., Mondovics K., A. Tyshchuk, Tóth O., Somogyi Á. Vezetőedző: Laczkó Zsolt. 
Diósgyőri VTK: Soós B. - Lakatos M., Kapitány G., Jászberényi P., Ferenczi S., Farkas R., Tucsa Sz., B. Kovalov, V. Khomenko, Kuznyecov D., Juhász K. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Kapitány G. helyett Gyenes R. a 34., Kenéz K. helyett O. Stojov a 46., Tóth O. helyett Magyarics E. a 46., Jászberényi P. helyett Purzsa X. az 56., Kuznyecov D. helyett Szénási S. az 56., Juhász K. helyett Kovács D. az 56., Vitályos V. helyett Zahorán D. a 62., Mondovics K. helyett Lukács V. a 62., Tucsa Sz. helyett Miskolczi D. a 64., A. Tyshchuk helyett Miskolczi D. a 74. percben. 
Sárga lap: Kapitány G. a 15., V. Khomenko a 32. percben. 
Gólszerző: Tóth O. (1-0) az 5., A. Tyshchuk (2-0) a 13., Mondovics K. (3-0) a 33., Varga Zs. (4-0) az 51. percben. 

Vincze Richárd: - Sok összetevője van ennek a vereségnek. Az egyik,hogy nem tudtuk kontroll alatt tartani a Puskás jàtékàt, emiatt teljes mértékben én vagyok a felelős. A másik, hogy az első negyed órát odaadtuk ajándékba nekik, a harmadik pedig, hogy a labdás játékunk csak a sajàt és a. középső zónában működött. A támadó zónában nem volt vége a jàtékunkank.